viernes, 3 de junio de 2011

PENÚLTIMA XALLENGER 2011 A MASQUEFA

El diumenge 29 de maig a Masquefa s'hi celebrà la penúltima prova de la Xallenger 2011.

Un matí confús, la sortida fou molt ràpida i de seguit per un camí ple de reguerots i terreny relliscós de baixada, aquesta, la primera contra per mi de la jornada, aixó ja em va fer perdre alguna posició i temps. La segona contra del matí, hi havien dos circuits, el llarg per tots els que puntuavem a la Xallenger i que ho desitges i el curt, pero l'inici eren el mateix per tots dos. Be doncs, alguns corredors de Xallenger van colar-se al curt i els que rodavem al cap de la llarga, SORPRESA!!! varem arribar a un punt que deiem dreta o esquerra????? no hi havien cintes, algun graciós, les va treure!!! es respiraven moments de nervís i tensió!!! fins que va arribar un corredor membre del club organitzador que sabia on anava i ens va indicar. Aixó ens va fer trencar una mica el ritme. Més endavant molt tram d'aigüa per riera, vaig quedar ven xop de peus, cames i cul. Aquí em van començar els problemas amb el canvi, em vaig tenir que parar tres ocasions i va fer trencar el ritme novament i posar els nervis a tope perden temps, veien com s'escapaven uns quants corredors.

El recorregut era de 38 km., un pèl més llarg del normal en una prova d'aquestes característiques, tret de la marató de la Xallenger que en son uns 60km. amb un perfil trenca cames i el tram de riera que era pessat i molt moll.

La Mireia, pobre també va patir el problema de perdua i desorientació per les cintes que avans he explicat i no tenia el ritme de carrera normal, ja que ha estat parada dues setmanes per l'universitat que li ha tret les hores d'entrenament.

Però, res ens serveix d'escusa!!!! em de continuar treballar per anar millorant i apendre més i més cada cursa. No tots son dies bons al 100x100, molts ànims companya!!!! La realitat es que vas segona del campionat en Femines.

Els resultats d'aquesta prova van ser la Mireia 8ena de la categoría, de la general 139 i jo el 41 de la general i 7è de la categoria, d'un total de 181 corredors que varem acabar la prova.
Mirant els resultats, veien la llista d'incrists, Israel Nuñez, Guerra, Núria Espinosa............... no varem anar tan malament !!!!! la Mireia es manté segona de la General del campionat Femines i jo 7 de la categoría.

Molt orgullós de tota la gent que fa l'equip, per el vostre esforç i treball per nosaltres !!!!!

L'organització d'aquesta cursa no fou exel·lent, han de millorar molt punts, però, no s'els pot exigir massa!!! era la seva primera cursa organitzada. Espero que el pròxim any continuïn organitzant una prova puntuable per la Xallenger, sempre agrada tenir proves aprop de casa.

Diumenge 5 de juny cap a Sant Joan de Mediona a realitzar la última de la Xallenger 2011. Molts ánims Mireia que pots ser la 2ona de la General del campionat femení!!!!!