jueves, 6 de octubre de 2011

‎5a Volta al Penedes conseguida (150km 3500 mts desnivell positiu) !!!


Varem arribar divendres a la tarda a Penyafort (Pontons), ens esperava el pròleg nocturn, allà ja varem veure quins durs rivals ens esperaven en aquesta edició. El circuit enrevasat entre mig d'abres, fins i tot puja la bici a l'espatlla per superar un marge de terra, concistía en fer-hi quatre voltes cada equip. Aquesta servia per confeccionar l'ordre de sortida de la primera etapa.

Dissabte varem aconseguir la 4arta plaça de la crono especial d'orienntació, la navegació amb el Roadbook, al principi ens varem equivocar en un punt confús, com molts equips, de seguida entre tots els perduts varem agafar el rum bo, i amb paciència i fent la feïna ven feta varem anar superant els 88 km de Roadbook més els 4 km per equivocació i els més de 2.200 mts de desnivell acumulat. Posant-nos 14 de la general.

Diumenge pero molt mal temps a la crono especial d'orientacio, ens va costat orientar-nos. La navegació amb el roadbook de l'etapa, va anar perfecte, pero amb el que varem perdre a la crono, no ens va permetre estar al top ten, ens em hagut de conformar amb la 16ena plaça de la general.
Tot i l'alt nivell dels equips, com el de l'Ada i en Santi, que varen quedar segons a la categoría mixta, per darrera de la Núria Lauco i Francesc Calvo, però que en la genral sempre estaven apretant fort al nostre costat, Cicles Esparreguera Team, varem sapiguer aguntar el tipus i conservar fins al final i no avandonar.

Un orgull, compartir quilómetres, amb aquest grans equips d'arreu de Catalunya.

Gràcies a tots els que ens vareu animar, gràcies per ser-hi en especial a la Gemma, a l'Anna i en Dani !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario