lunes, 11 de abril de 2011

LA XALLENGER A CASA (DIA 3 D'ABRIL)


El passat diumenge 3 d'abril la Xallenger arribava a casa (Piera).

La Mireia i jo estavem contents de que arribés aquesta, ja que hi tens la teva gent a rant de pista animan o a l'arribada.

Tot hi patir una caiguda múltiple, dos dies avans a la cursa, on varem quedar bastant m'agullats i jo amb dos punts a la orella esquerra. Varem poder sortir a rodar el diumenge.

Molt motivat, ens trobem amb el Capo a l'aparcament del Gall Mullat per fer l'escalfament, prèviament a casa, ja havia fet tot el ritual nutricional de cada cursa.

La Mireia, opta per escalfar rodant sense rodillo, per aprofitar el temps i adaptar-se a la nova bici, ja que sols havia rodat unes hores amb ella i va acabar per terra en l'accident asmentat avans.

A les 9:00h del matí sortida, ens quedaven uns 35km. per davant amb un desnivell acumulat de uns 1300 mts. es una prova molt física.

En el primer avituallament ja hi trobo a la meva gent animant-me i a l'hora col·laboraven amb l'organització fent l'avituallament. En Dani, L'Anna, en Marc, l'Aleix Ribas i la meva estimada Gemma.

Amb 01:37:07 passava per línia de meta, amb una mitja de 19,15 km/h, classificame en la 33 de la general i 8 de la categoría. Molt content, era un bon resultat, per mica en mica anar superant-me.

La Mireia passava per meta amb 2:01:26, amb una mitja de 15,32 km/h, classificant-se 131 de la general i fent un GRAN PODI de categoría femines, pujant al 2on graó del podi.

Una arribada a meta molt animada per amics nostres i familiars. Gràcies una vegada més a tots els que hi vareu ser!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario