jueves, 24 de marzo de 2011

ESCALFANT MOTORS PER LA XALLENGER


Una imatge del passat dissabte de la femina del nostre equip, on ja estavem al últim tram del circuit de la 2ona Xallenger 2011, prenen referències de cara cursa.
Hi correrem el próxim diumenge per terres del terme de Vilanova i la geltrú, amb sortida i arribada en aquesta població del Garraf.

La sortida serà molt i molt ràpida, i els darrers quilómetres també, fins arribar a una pujada ensimentada però, molt dreta !!! allà ja serem al punt més alt de la cursa, ens espera un tram de tubugans per la carena, on son trenca cames.
El desens per corriols i senders divertits, sense descuidar que estem al Garraf, on hi regna la PEDRA, que dificulta alguns trams, en trams de pujada per senders de pedra, aquesta agota bastant, posant un grau més de doressa física a la prova.

La recta final tan ràpida com al principi, combinant pista engravillada (perill de relliscar) i asfalt com a la sortida.

Esperem que la estrena de la CKT Ourea Plus (bici oficial), no ens afecti en el rendiment a la prova. Fisicament estic be, espero que aquell costipat que em va deixar cao aquests passats dies no em faci estroncar el rendiment en cursa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario